preskoči na sadržaj

Srednja škola Plitvička jezera

 > Naslovnica
Vijesti

Potpredsjednica vlade NR Kine Sun Chunlan posjetila je našu školu

Autor: Andreja Aždajić, 23. 11. 2018.

 

Potpredsjednica vlade NR Kine Sun Chunlan posjetila je 22. studenoga 2018.  našu školu. Visoka gošća bila je na čelu dvadesetdvočlane delegacije u kojoj su bili ministar obrazovanja NR Kine, kineski veleposlanik u RH i mnogi drugi visoki kineski dužnosnici.

 

 U školi su Visoko izaslanstvo pozdravili državna tajnica Ministarstva zananosti Branka Ramnjak, načelnik Općine Ante Kovač, ravnatelj Šimo Pavlović i učenici i nastavnici Škole.

  Posjet je trajao  sat vremena, dvostruko duže nego što je bilo predviđeno protokolom. Potpredsjednica Sun Chunlan pokazala je veliki interes za rad naše škole, razgovarala je s učenicima i nastavnicima. Zanimali su je programi, zanimanja, nastavne metode, a najviše suradnja s JU NP Plitvička jezera u organizaciji praktične nastave, stipendiranja i zapošljavanja.

            Prigodom posjeta Školi je donirala komplet knjiga s video materijalima za učenje kineskoga jezika,  i pet  prijenosnih računala.

Dogovorena je suradnja naše Škole s jednom sličnom kineskom školom u području edukacije učenika u turizmu I ugostiteljstvu.
 

Telefonski broj škole 01/8000-599

email:

ured@ss-plitvickajezera.skole.hr

admin@ss-plitvickajezera.skole.hr

ucenickidom@ss-plitvickajezera.skole.hr

 

 

Oglasna ploča
Tražilica
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Kako vam se sviđa web www.skole.hr?
Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Srednja škola Plitvička jezera / Zagrebačka 2, HR-53230 Korenica / www.ss-plitvickajezera.skole.hr / ss-plitvickajezera.korenica@skole.hr
preskoči na navigaciju